Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 08-08-2014 13:05:04
Computers & Telefonie

Hoe kom ik van vodafone af voorgoed

Vodafone voldoet niet aan uw verwachtingen en u wilt naar een ander.

omdat vodafone niet aan uw (redelijke) verwachtingen voldoet is er sprake van wanprestatie. u kunt zelf in overleg met vodafone tot ontbinding van de overeenkomst overgaan of dat aan de rechtbank vragen.

u moet wel een redelijke, laatste termijn (bv 14 dagen) stellen om de wederpartij in de gelegenheid te stellen zelf die maatregelen te treffen, dat u wel tevreden bent.

dan mag vodafone aan de rechter uitleggen wat vodafone, als deskundige partij, heeft gedaan om u als klant, en ondeskundige partij, tevreden te stellen.

ik heb geen idee wat dat kost. maar als je al schermt met deze termen zal vodafone wellicht sneller overstag gaan.

het is zeker geen vermanende vinger, maar dit soort informatie is vrij gemakkelijk zelf via google op internet te vinden. heb ik ook zelf opgezocht.

http://www.atmadvocaten.nl/5339/contractenrecht/ontbinding-overeenkomst-enschadevergoeding-ontbinding-overeenkomstschadevergoeding/

http://zakelijk.infonu.nl/juridisch/62017-wanprestatie-de-ontbinding.html