Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 10-08-2014 14:40:41
Computers & Telefonie

Goedkoop internet studentenkamer?

[quote=lekkerisdat schreef op zondag 10 aug 2014, 14:04]
misschien zijn ze aan het testen, dat je bij 1 gebruiker hogere snelheid hebt? aangezien het richting de 10 mbit kruipt.

je zou wel eens gelijk kunnen hebben met dat testen.
als er 10 mbps aan bandbreedte beschikbaar is, waarom zou je een gebruiker dan afknijpen bij 5 mbps? je zult de bandbreedte die beschikbaar is wel eerlijk moeten verdelen als er meerdere gebruikers zijn.

vergeet niet dat een gebruiker vaak maar kortstondig bandbreedte gebruikt. je vraagt een pagina op, die wordt toegestuurd en vervolgens ben je aan het lezen en verbruik je dus weer niks. 10 mbps is voor normaal surfen dan best veel. streaming en torrents is natuurlijk een ander verhaal.

ik heb overigens maar 3 mbps down en 384 kbps up hier thuis en mij hoor je nooit klagen over traag internet. wel over de dagelijkse ip-wisselingen :-(