Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lekkerisdat
lekkerisdat - 10-08-2014 15:47:38
Computers & Telefonie

Goedkoop internet studentenkamer?

[quote=czar schreef op zondag 10 aug 2014, 15:23]het is gewoon adsl
duidelijk, wel jammer 5 mbit meer zou gewoon wat prettiger zijn (meer is voor de meest mensen totaal niet nodig), hopelijk brengen de nieuwe technieken 'n wat hogere snelheid voor je in de toekomst.
nooit uitval is echt 'n must (als ik dat bij andere weleens zie..) daarom zelf hier ook tevreden met ziggo puur alleen om het feit dat ik de laatste jaren altijd verbinding heb (klopt af), dit op 10 minuutjes na.

[quote=czar schreef op zondag 10 aug 2014, 15:23]resetten heeft bij dhcp normaal gesproken weinig zin, je krijgt gewoon weer hetzelfde ip-adres toegewezen.
bijna iedereen heeft in nld een (bijna) vast ip-adres. dat is heel handig, ook voor de aluhoedjes.
klopt helemaal (resetten doe ik dan ook ietsjes anders) vast ip heeft ook grote voordelen. ftp server draaien, remote werken etc. 'vroeger' met radio maken was het best irritant als je provider dacht dat het nu de tijd is voor 'n wissel.