Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 10-08-2014 16:19:16
Computers & Telefonie

Gekochte tablet blijkt eens eerder verkocht te zijn

Ik retourneer eigenlijk nooit iets, in de afgelopen jaren één keer gedaan en dat had er mee te maken dat de winkel geen duidelijke informatie over het product op haar website had staan. een eigenschap ontbrak en toen heb ik het teruggezonden.

helaas zijn er ook mensen die meteen vier paar schoenen bestellen en dan de drie verkeerde maten terugsturen. als dat teveel gedaan wordt dan stoppen winkel vermoedelijk met de mogelijkheid voor gratis retourneren.

momenteel zijn er genoeg winkels waarbij dat kan, blijkbaar zijn er meer mensen zoals ik dan de andere categorie die ik noemde.

wat media markt doet gaat trouwens neem ik aan om producten uit de 'gewone' winkels en niet de online winkel. bij online aankopen is het bij de meeste producten een recht en hoef je enkel de retourzending te betalen, tenzij de winkel dit dus ook op zicht neemt.

verder is het bedrijfsrisico dat dingen retour mogen worden gezonden. er zijn ook best opties er vanaf te komen op een eerlijke manier. bijvoorbeeld met een korting verkopen als op zicht gebruikt product in nieuwstaat.