Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 11-08-2014 16:51:57
Computers & Telefonie

Windows 8 vs 8.1

Flash is helaas geen ideale omgeving voor online spelletjes, je kunt er prachtige dingen mee maken maar het gebruikt enorm veel resources (zowel van de computer zelf als netwerkverkeer voor de server). ik las laatste een review van een laptop en de accu zou met flash aan in open browser zo'n 40% sneller leeg zijn.

het klinkt niet heel onwaarschijnlijk dat het geheugenproblemen zijn. je zou dat eens kunnen monitoren. maak met het toetsenbord de combinatie "ctrl+alt+delete" en kies vervolgens "taakbeheer".

bovenin het scherm staat het totaal van processor en geheugen verbruik aangegeven. draai het taakbeheer eens naast het spel en noteer hoeveel er gebruikt wordt.

in de regel gaat windows 8 of 8.1 juist beter om met resources dan veel oudere versies. kan het niet zo zijn dat het spel een update heeft gehad in de tussentijd? of dat er veel meer mensen zijn gaan spelen? in het laatste geval is er helaas weinig aan te doen, dan is het echt een server probleem.