Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 11-08-2014 16:53:50
Voeding & Gezondheid

Meer ervaringen met nha schriftlijke opleidingen?

Ik heb net de opleiding tot doktersassistente afgerond. ook andere collega's deden op hetzelfde moment dezelfde opleiding. als ik het alleen had moeten doen, was ik er allang van pure frustratie mee gestopt. een en al ellende.
een opsomming:
er zijn geen duidelijke instructies vooraf, het is één brei van informatie; er worden verschillende termen gebruikt terwijl het om 1 ding gaat, wat erg verwarrend is; lesmateriaal met verouderde gegevens (wetten die al jaren niet meer gelden bijvoorbeeld!!); lesmateriaal vol met spelfouten; vragenlijstjes achter echter hoofdstuk, maar als je ze nakijkt kloppen de antwoorden niet met wat er in het boek staat; verkeerde examentijden opgegeven krijgen, waar je net op tijd achter komt doordat je samen met je collega's dezelfde opleiding volgt!; mondelinge examens waarbij je bij de voorbereiding ipv na 20 minuten al na 15 minuten wordt binnengeroepen; bij de routebeschrijving voor het adres van de praktijklessen de verkeerde buslijn toegestuurd krijgen; een ijskoude examenhal waar je 3 uur zit te werken op een gammel stoeltje en dito tafeltje; een toetsenbord die veraf staat en die je niet kunt verplaatsen; een examen dat niet nagekeken wordt en waar je een 1 voor krijgt omdat je het niet binnen de tijd afkrijgt!!! (3 brieven voor nederlands, 3e brief kreeg ik niet af binnen het tijdslimiet: dan wordt er niets nagekeken. terwijl in mijn opinie alles moet worden beoordeelt en dan puntenaftrek omdat ik het niet op tijd heb afgekregen);..... ik kan nog wel doorgaan. mijn advies: geen opleiding bij de nha volgen, misschien wel een goedkope opleider, maar ik heb gezien wat je daarvoor krijgt.