Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
peterkeller - 13-08-2014 12:42:03
Huishouden & Energie

Werkt de slimme meter echt goed?

Ik vraag me even af of de slimmer niet (wel dus) moet voldoen aan een nennorm. er moet toch controle van overheidswege zijn.

wat ik zoals bij klachten gelezen heb(bijvoorbeeld klacht.nl) komt het incidenteel voor dat de meter flink uit de pas gaat lopen. dan begint de ellende met de bewijslast tegen/voor de energieleverancier. met je eigen historie in een simpel excelbestandje maak je bepaalde tendensen aannemelijker.

vaak zijn de cijfertjes en grafieken al op de site goed zichtbaar. daar heb je geen slimme meter voor nodig. maar met de slimmer meter kun je met je pc veel meer zien en vogelen met cijfertjes. dat moet je wel leuk vinden. ik dus wel!

er zijn begrijpelijke reactie over de kwaadwilligheid, maar dat zal zo’n vaart toch niet lopen. je bankgegevens liggen op straat en je wordt in de hele binnenstad opgenomen met beveiligingscamera’s. nou en? gewoon doorgaan met ademhalen.