Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 13-08-2014 14:28:06
Computers & Telefonie

Conputer op tv

Iedereen die antwoord probeert te geven maakt het alleen maar verwarrender.
met de gegeven informatie door de vraagsteller valt geen goed antwoord te geven. want wat wil je nou precies? daadwerkelijk de pc aansluiten op de tv dus zodat je pc beeld en geluid op je tv krijgt lijkt me al niet van toepassing door het noemen van die wifi verbinding. zal dus eerder om een mogelijkheid gaan om media van een pc direct op de tv af te spelen.

als een smart tv (en ook wat tv's voor het smart gebeuren) verbonden is met je thuisnetwerk (dus ook met internet, of gaat het daar al mis?). is het het makkelijkst een dlna server te gebruiken. die installeer je op een pc, vervolgens maak je een media bibliotheek aan waarna die media beschikbaar is op je hele netwerk voor apparaten die overweg kunnen met dlna zoals elke smart tv (http://www.serviio.org/">serviio is een goede optie).

dan heb je ook nog alternatieven zoals wifi connect (phillips noemt het http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/wmc.pl?language=nl&country=nl">wifi mediaconnect of wireless connect). werkt natuurlijk net zoiets als een dlna sever, is het wellicht ook gewoon maar dan van hunzelf.

@edrick3
heel leuk altijd die "hier's" van jou maar doe mij een lol en zet er ff in een paar woorden bij wat er onder zo'n link te vinden valt. scheelt ons weer een hoop extra werk en vensters om na te gaan of die "hier's" daadwerkelijk nuttige info bevatten.