Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mb
mbrakenhoff - 13-08-2014 15:19:46
Computers & Telefonie

Nieuw venster

Varkenshaar in brood van de supermarkt.
bij de warme bakker die zelf zijn deeg draait en brood bakt zul je dit echt niet vinden. net als varkensvet(reuzel) wat ook in de broodfabrieken (supermarktbrood) gebruikt wordt om het brood mals proberen te maken, voor zover dat nog helpt bij brood wat nu gebakken wordt, dan na lang transport morgenochtend in de winkel en smiddags gekocht. overmorgenochtend eens proeven hoe het smaakt hahaha maar goed, het was toen t uit de oven kwam al troep dus t maakt ook niet zoveel uit. geef mij maar n veilig brood van de warme bakker wat hij net n uur geleden uit de oven haalde