Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 13-08-2014 19:33:46
Huishouden & Energie

Werkt de slimme meter echt goed?

[quote=mahadma schreef op woensdag 13 aug 2014, 19:03]@gompy2, toontje even gedownload, ziet er jofel uit. thanks.oh oh, toontje is zo'n fg (fijne gabber), echt..
serieus mahadma.
vergeet niet de knmi-gegevens te downloaden en te installeren, staat in 1 van de tabs bovenin, maar meestal doet het programma dat al de eerste keer.
anders kun je de langdurige weer-dag-gegevens van je eigen omgeving wel downloaden met het knmi en die in het programma importeren.
nu staan de gegeven van de bilt sinds 1901 er in, maar als je die van jouw omgeving er bij zoekt, download, en importeert heb je het nauwkeuriger voor jouw specifieke omgeving.

klik-> http://www.knmi.nl/klimatologie/daggegevens/index.cgi">daggegevens van het weer in nederland

links midden-boven de plaats selecteren, dan op "toon" klikken (alweer die toon) voor het laten zien van de gegevens van nu.

rechts-midden-onder op download klikken, dan de plaats selecteren die je wilt, dan de etmgeg gegevens uitpakken, de etmgeg_260 gegevens in de ecohome directory vervangen door die je zelf wilt.
daarna op de tab export/import klikken, dan op "importeer meetgegevens knmi", en de meetgegevens van jouw omgeving staat in het programma.