Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 18-08-2014 01:17:01
Voeding & Gezondheid

Wat te doen met grafsteen

[quote=saturnus schreef op donderdag 14 aug 2014, 22:18][quote=hennasol schreef op vrijdag 21 jan 2011, 22:19]geachte saturnus,
wat zijn de afmetingen (l/b/d), weet u welke steensoort het is?
indien de steen geschikt is, is het misschien mogelijk dat een van mijn (beeldhouw)leerlingen of ik de steen bij u ophaal(t). met vriendelijke groet, h.




uiteindelijk heb ik de steen meegenomen , omdat het kerkhof op den duur met de kerk plaats zou moeten maken voor nieuwbouw. de steen heeft een aantal jaren een mooi plekje in de tuin gehad maar nu ga ik verhuizen naar een flat.
heeft u nog belangstelling?

deze topic is ruim 3½ jaar oud en u komt ons nu meedelen dat u de steen toch destijds heeft meegenomen en in de tuin heeft gelegd, wat overigens destijds geen opties waren.

suggestie: museum? verzamelaar grafstenen?