Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 18-08-2014 09:50:46
Computers & Telefonie

Windows 8 vs 8.1

[quote=forever-nl schreef op vrijdag 15 aug 2014, 15:14] volgens mij kun je rustig updaten van 8.0 naar 8.1, het kan altijd zijn dat het bij een beperkt aantal configuraties niet goed gaat, maar daar ontkom je echt nooit aan bij het installeren van updates. microsoft test haar updates altijd voor ze live te laten gaan, en als het dan toch teveel problemen oplevert dan lijkt mij dat ze hem weer de testfase insturen. dat laatste is nu niet het geval, dus het probleem lijkt beperkt.ik denk niet dat het zo onschuldig is.
zelfs microsoft geeft het advies om de laatste windows 8.1-patch te deïnstalleren, en dat zal toch niet voor niks zijn mogen we aannemen.
maar ts heeft nu inmiddels 8.1 geïnstalleerd en daar ging het om.
quote:

microsoft trekt windows 8.1-patch terug na crashmeldingen
gepubliceerd: 18 augustus 2014 07:28
laatst gewijzigd: 18 augustus 2014 07:53

microsoft raadt gebruikers aan de laatste windows 8.1-patch te deïnstalleren, nadat de computer van verschillende gebruikers vastliep na het installeren van de update.

dat maakt microsoft bekend. downloadlinks naar de patch zijn voorlopig verwijderd totdat het bedrijf de problemen heeft opgelost.

na de update kwamen er verschillende meldingen van gebruikers van wie de computers crashten en een blauw scherm toonden. gebruikers die last hebben van het probleem kunnen terecht bij microsoft voor instructies.

microsoft kondigde onlangs aan dat het niet met een nieuwe grote software-update zou komen voor windows 8.1, maar in plaats daarvan kleinere software-updates zou toevoegen aan zijn maandelijkse beveiligingsupdates.

grotere veranderingen worden pas verwacht in windows 9, dat in 2015 zal uitkomen. volgens sommige geruchten komt microsoft in september met een testversie van zijn nieuwe besturingssysteem.

windows 9: zo gaat de opvolger van windows 8 eruit zien


bron, klik-> http://www.nutech.nl/internet/3854688/microsoft-trekt-windows-81-patch-terug-crashmeldingen.html">microsoft trekt windows 8.1-patch terug na crashmeldingen