Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 18-08-2014 12:50:24
Geldzaken & Recht

A2 codering

[quote=tijger1 schreef op maandag 18 aug 2014, 12:01]maar dat is juist het punt. die notering is onjuist er moet een h achter.
dat kan ik zo niet uit de gegevens halen.
een h is een herstel van een nog lopend krediet nadat er een achterstand is ontstaan.
dus het krediet loopt nog?

de 'h' wordt alleen vermeld als het krediet doorloopt. als u de achterstand hebt ingelopen en daarmee het krediet hebt beƫindigd, dan is alleen een einddatum zichtbaar bij het betreffende krediet.

hoe dan ook, de registratie is niet aangepast door neckermann en neckermann kan dat nu ook niet meer aanpassen. het kan wel eens lang gaan duren voordat de bkr-registratie aangepast is naar de juiste gegevens en ts heeft haast. vandaar ook het advies in gesprek te gaan met hypotheekverstrekkers om dit aan te tonen.
het komt echt veel vaker voor dat mensen nog 1-of-andere bkr-notering hebben zonder dat ze het zelf weten, soms gaat het maar om een paar euro of enkele tientjes.