Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 18-08-2014 12:59:56
Geldzaken & Recht

A2 codering

[quote=czar schreef op maandag 18 aug 2014, 12:50]

de 'h' wordt alleen vermeld als het krediet doorloopt. als u de achterstand hebt ingelopen en daarmee het krediet hebt beëindigd, dan is alleen een einddatum zichtbaar bij het betreffende krediet.


dat zeg ik nou de hele tijd al, maar tijger1 wil niet luisteren.

je had beter aan bronvermelding kunnen doen.

heeft de consument de achterstand ingelopen, dan is dit ook zichtbaar bij het bkr. een 'h' van herstel bij de betreffende overeenkomst geeft dit aan. de 'h' wordt alleen vermeld als de overeenkomst doorloopt. als de consument de achterstand heeft ingelopen en daarmee de overeenkomst heeft beëindigd, wordt een einddatum bij de overeenkomst geplaatst. de 'a' van achterstand blijft met de einddatum zichtbaar bij de betreffende overeenkomst. vijf jaar na de einddatum verdwijnen de gegevens over de beëindigde overeenkomst automatisch uit het bestand, dus ook de 'a'.

http://nl.wikipedia.org/wiki/bureau_krediet_registratie">bron