Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 19-08-2014 15:52:26
Voeding & Gezondheid

Volgorde van oefeningen (fitness)

@sam89
wat u zegt (armen als laatste trainen) daar zijn de meningen ook al weer over verdeeld want met bijvoorbeeld de rug gebruik je ook veel je biceps en met de borst gebruik je veel de triceps enz enz
en er word gezegd dat het soms wel goed is om de armen als eerste te doen als je bijvoorbeeld eerst de triceps doet en daarna de borst dan presteer je weliswaar minder bij de borst oefeningen maar dat zou niet zoveel uitmaken.
en mijn doelstelling is om met me bijna 55 jaar en na 5jaar met krachttraining bezig te zijn om meer te groeien (spieren,vermeld dat er even bij want er zijn van die lolbroeken die zeggen dat je van sporten niet langer word,maar dat even terzijde)
maar ook met mijn leeftijd kan je nog groeien