Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 19-08-2014 19:46:23
Computers & Telefonie

Batterij laadt niet volledig op s3

@pino123.
het kan de batterij zijn en ik hoop voor ts dat het dat alleen is, maar in de laatste link die ik gaf (dinsdag 19 aug 2014, 15:21) staat een heel verhaal over galaxy s3 en wat er kan gebeuren in sommige gevallen na de laatste android 4.3 update een aantal maanden terug.
in het artikel wordt ook de onstabiele wifi verbinding beschreven na die android 4.3 update die in een ander topic hier wordt behandeld, óók met de galaxy s3.
vreemd in deze is dat die update een aantal maanden geleden heeft plaats gevonden en dat ts ook al een aantal maanden last heeft van dat rare opladen.
lees dat eerst maar eens door, dan wordt het je wel duidelijk.

ts geeft ook aan dat iemand van samsung in een chat heeft aangegeven dat het niet aan de batterij ligt en ik neem aan dat men dat vermeld naar aanleiding van de bekende problemen die in dat artikel worden beschreven.