Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tot15karakters
tot15karakters - 24-08-2014 15:33:23
Geldzaken & Recht

Garantie

Wie geeft garantie?

als je een hyundai met 5 jaren of kia met 7 jaren vergelijk met de merken waar ze oorspronkelijk voertuigen voor maakte.
een mitsubishi of mazda is goedkoper in onderhoud en die hebben slechts 3 jaren volle garantie.
dus je betaalde zelf.

en net als ikea, lees eerst de voorwaarden wat ze dekken en geloof niet zomaar dat het 5 jaren volledige garantie is maar het mag afbouwde zijn.

en bij ikea, als ik mijn matras in erg vochtige slecht geventileerde kamer zou gebruiken is schimmel uitgesloten, net als een roestige binnenvering die dan geluiden zou maken....
de reden dat ik dit noemde is mijn boot, ik was ze vergeten er tijdens de wintermaanden uit te halen.....
eigen schuld dus na 1,5 jaren niets geclaimd maar gewoon nieuwe gehaald!

nu een alternatief gevonden....
ik laat ze liggen maar als je ze beschikbaar stel aan daklozen....
dan word er gestookt en geventileerd en zij onderdak en mijn matrassen blijven dankzij de hoezen die ze ook verkopen netjes zonder weghalen.

maar om op uw vraag terug te komen, elke garantie heeft voorwaarden en daar moet je dus aan voldoen... en vooraf lezen of het volledige garantie is om maar beperkte die ook wettelijk geregeld is.