Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kl
kling - 25-08-2014 14:58:59
Computers & Telefonie

Telefoon in gesprek

Regel 1
iedereen moet zelf mogen beslissen bij welke pensioenfonds/verzekeraar zijn ingelegde premies gedeponeerd worden. dus geen verplichtte deelneming.
regel 2
het huidige aantal pensioenfondsen terug brengen naar max. 5 grote fondsen.
(e.e.a. via fusies vóór 2018).is grote direkte kostenreduktie door minder directies,personeel,gebouwen systemen etc.etc.waardoor de buffer behoorlijkgt in de volgende jaren en indexering cq rendement fors zal toenemen,
regel 3
in plaats van de rol van de vakbonden moet nu de deelnemer op die stoel van medetoezichthouder gaan zitten, want deze ouderdomspensioen is een persoonlijke be en staat kompleet los van de cao .
regel 4
waarom wordt de uitvoerder van de aow het s.v.b. niet als centrale toezichthouder ingesteld ipv dnb want is ervaren op dit terrein heeft bekwame medewerkers en it, is niet beursgebonden vandaar neutraal in financiële wereld.
regel 5
de politiek zou een ondergeschikte rol moeten spelen daar het hier gaat om financieel produkt dat door een idividu wordt afgesloten en dat moet ten alle tijde privee blijven.