Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-08-2014 17:27:07
Elektronica & TV

Verkeerde tv

Ik vond overigens deze blog van arnoud engelfriet, waar ook het probleem met een duitse samsung wordt behandeld. daar gaat het om een tv die alleen duits internet kan ontvangen en geen nederlands internet.

onder de tekst staan allerlei reacties, ook het probleem met netflix ter sprake.

waaronder als laatste reactie deze:

simpel waarom een duits model niet werkt met nederlands internet. natuurlijk werkt dat wel. alleen de apps die content leveren zijn vastgeplakt op een gebied. dat komt omdat de content providers nog steeds denken dat de wereld ophoudt buiten de grens van het land waar ze de content maken. de omroep gemist app zal dus in alle toonaarden zwijgen als je hem in duitsland inplugt.
de fabrikanten zijn hier niet blij mee, maar ze zijn afhankelijk van de content providers. dus dat samsung zijn handen ervan af trekt is logisch. gewoon een nl model leveren, de wederverkopers weten donders goed dat dit soort problemen ontstaan bij grijze import. dus prima dat de rechter de schuld en verantwoording bij de verkoper legt.

misschien kunt u daar uw probleem ook voorleggen, als u er met plasmavisie niet uitkomt en ook de vraag stellen in hoeverre de verkoper voor deze omissie van uw tv aansprakelijk is. of dit probleem met de smart tv er bijv. nadrukkelijk bij moet worden vermeld of niet.
klik http://blog.iusmentis.com/2014/07/16/incompatibel-internet-reden-voor-ontbinding-koop-smarttelevisie/">hier

deze blog was naar aanleiding van een uitspraak van een kantonrechter.

lees dit klik http://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ecli:nl:rbobr:2014:3396">hier