Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-08-2014 14:03:32
Elektronica & TV

Verkeerde tv

Ik weet al genoeg: als je googelt op jouw model krijg je allemaal uit duitsland afkomstige zoekresultaten te zien.

plasmavisie schrijft nergens in hun specs dat de smartfunctie ook geschikt is voor de nederlandse markt. slimme, lees sneaky jongens:

uitgebreide content met smart hub

met bijvoorbeeld de diensten family store, kids en fitness. met fitness kun je aan je conditie werken. voor kinderen is er een gevarieerd aanbod aan kinder-entertainment samengesteld. via draadloos wifi kun je surfen op het net met de snelle webbrowser, samsung tv apps snel openen en een film online huren via your video. dankzij de enorm uitgebreide connectiviteit kun je genieten van al jouw digitale content vanaf één plek. met allshare play kun je de samsung smart tv draadloos verbinden met al jouw compatibele digitale apparatuur en heb je toegang tot de muziek, films en foto's die erop opgeslagen zijn. met samsungs social tv-functie kun je bloggen of chatten over uw lievelingsprogramma's, via sites en diensten als facebook, twitter en google talk en dit alles terwijl u gewoon tv kijkt op deze tv.