Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

andregld
andregld - 07-09-2014 13:49:50
Geldzaken & Recht

Moeder "steelt" geld van zoon

Ik wil iedereen bedanken voor de input.

het onderzoek van de bank heeft wel dingen aan het licht gebracht. helaas kan ik deze niet hier weergeven daar ik anders het kruit verspeel. dit i.v.m. een eventuele aangifte bij de politie en bij de bank zijn ook fouten gemaakt.

het enige wat ik wel kan zeggen is dat, als je niks vooraf geregeld hebt, beide ouders gelijke rechten hebben. kan ik inkomen en in dat opzicht heeft de bank gelijk.
kortom.....als de ene ouder het blokkeert kan de andere ouder weer deblokkeren. zo is het mij uitgelegd door de helpdesk van de bank.
tja....en dat strookt weer niet met wat ze mij eerder zeiden na ik gevraagd heb (meerdere malen) of het geblokkeerd was en hoe mijn zoon er wel bij kon:
a. mijn zoon 18 jaar is geworden.
b. wij (ouders en onze zoon) aan de balie kwamen en wij allebei tekenen moeten voor deblokkeren van de rekening.

nu ik het bovenstaande weet dat de andere ouder zonder problemen weer kan deblokkeren. bestaat mijn vermoeden dat de rekening gedeblokkeerd is. en dat is niet door mij gebeurt.


#czar
ja ik heb een klein bedrag over proberen te maken. dit was toen niet mogelijk (bij mij althans).