Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 08-09-2014 14:40:15
Auto & Vervoer

Experts

[quote=robm schreef op maandag 8 sep 2014, 12:54]

mensen als tenormin, tijger1 en freya geven 2500 tot 4000 reacties per jaar over alles wat los en vast zit.
hopelijk nemen de lezers de "deskundige" antwoorden met een korreltje zout en laten deze experts ook wat ruimte aan mensen die er echt verstand van hebben.
de bedoeling is de vragenstellers te helpen i.p.v tijds verdrijf voor mensen die kennelijk niet zoveel te doen hebben.
rob

dan heeft u heel veel profielen niet goed bekeken, onnoemelijk veel. en om op het woord "expert" terug te komen: dat heeft niets met een goed/fout antwoord te maken: je word gratis en voor niets expert door de hoeveelheid antwoorden. en als u, nu u toch mijn naam noemt, goed opgelet heeft, ik ben expres al lang geen 'expert' meer (2012 was het laatst): toen begreep ik pas hoe het werkte en ben ik met alles te beantwoorden gestopt. en toch wel erg storend is dat u juist freya noemt; u heeft het werkelijk niet echt gevolgd allemaal.