Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
robm - 08-09-2014 17:30:25
Auto & Vervoer

Experts

De rubriek "vraag en antwoord" is een prima middel waarmee vele mensen goed (verder) geholpen kunnen worden.
bij voorkeur moeten de vragen dan beantwoord worden door echte ervaringsdeskundigen en niet door mensen die aardig kunnen googelen.
iemand die op bijna alle vragen antwoord geeft, zoals tenormin en tijger1, is in mijn ogen in de meeste gevallen geen ervaringsdeskundige maar iemand die zich verveelt.
klachten hierover speel ik niet via de voorwaarden door naar de redactie maar uit ik rechtstreeks naar de zg deskundigen.
de mensen met echte kennis en gebruikservaring worden door mij zeer gewaardeerd en moeten vooral doorgaan.
@costnix: het antwoord "weet ik niet" is bijzonder onbenullig en helpt niemand.toegegeven vele reacties van de "experts" komen op hetzelfde neer.
iemand die duizenden reactie per jaar geeft verveelt zich en zorgt voor vervuiling van het forum.
@gerbera, natuurlijk kan ik wegblijven maar daarmee doe ik onrecht aan de mensen die wel een serieus en zinnig antwoord hebben waarmee ze ons verder kunnen helpen.

rob