Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 08-09-2014 18:03:10
Auto & Vervoer

Experts

@robm, het lijkt mij eerder dat u zich verveelt en uw bedrijfje niet zo best loopt. voor zover ik gezien heb heeft u -als expert - nog nergens een zinvol antwoord gegeven op een gestelde vraag en heeft u zich beperkt tot onplezierige commentaren.
geef het goede voorbeeld en geef goede antwoorden op vragen die op dit forum gesteld worden, dan kan iedereen daar vast van leren.
u stelt geen vraag in de rubriek vraag en beantwoord, maar schrijft een persoonlijk commentaar, dus wat is uw vraag? als u wilt discussiƫren kunt u maar beter bij discussies geen vragen stellen.
als ik u was (maar dat ben ik niet) dan zou ik niet meer op deze site kijken en lezen om een halt toe te roepen aan uw verontrusting en het storende van gegeven antwoorden.