Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 09-09-2014 03:46:52
Auto & Vervoer

Experts

[quote=robm schreef op maandag 8 sep 2014, 12:54]het verontrust en stoort mij dat in de rubriek "vraag en antwoord" een aantal mensen zijn die overal antwoord op weten. dit uiteraard geheel vrijblijvend, iemand die echt met een probleem zit kan de vrijblijvende (vaak onzinnige) antwoorden niet verantwoordelijk stellen voor een faliekant mislukt resultaat. de door vara tot expert benoemde mensen die overal verstand van hebben (belastingen,banken,verzekeringen, aan elkaar klevende plakjes kaas, auto's, mobiele telefonie, dhz enz. enz. reageren duizenden keren per jaar!!!!!!

mensen als tenormin, tijger1 en freya geven 2500 tot 4000 reacties per jaar over alles wat los en vast zit.
hopelijk nemen de lezers de "deskundige" antwoorden met een korreltje zout en laten deze experts ook wat ruimte aan mensen die er echt verstand van hebben.
de bedoeling is de vragenstellers te helpen ipv tijdsverdrijf voor mensen die kennelijk niet zoveel te doen hebben.
rob

even iets rechtzetten: freya is sinds medio maart 2013 inactief!

er zijn anderen die meer intensiever 'vraag & beantwoord' beantwoordden, o.a.: edrick3, czar!

of deze mensen ook daadwerkelijk echt deskundig zijn, zij worden en werden nimmer door kassa benoemd, integendeel zij boden zichzelf aan middels registratie. ervoeringen van de experts kunnen bijdragen tot een probleemoplossing.

vroeger was sleutelaar een der beste experten op het gebied van auto's.

maar betweters zaten en zitten er hier ook tussen de experten, die soms lijnrecht tegenover de werkelijkheid stonden en volhardend waren, o.a. (inactieve) ikbenik.

ja, er zijn experten die dag en nacht een passie hebben om maar vragen dan wel discussiƫrend de nodige punten verzamelen en zowat 24/7 op deze site aanwezig zijn. zo was vroeger (inactieve) read de tipkoning alhier.