Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mebo
mebo - 09-09-2014 11:39:20
Auto & Vervoer

Experts

Met enige verbazing en ongeloof heb ik hedenmorgen dit topic en de reacties daarop gelezen.

@robm,
van harte gefeliciteerd met het beoogde succes van uw opmerkingen, verwijten , beschuldigingen of hoe u het ook is te benoemen in uw topic.
het is u gelukt om deelnemers in de verdediging te drukken en soms tegen elkaar uit te spelen.
helaas voor u is hier echter niemand een expert, specialist of deskundige op alle gebieden.
een ieder tracht op zijn/haar eigen wijze om vragenstellers te helpen en dit meestal naar eer en geweten.
enkel deelnemers hebben vanwege hun jarenlange deelname een soort haat liefde verhouding gekregen zonder elkaar persoonlijk te kennen.
zij vechten met woorden op schrift, meestal onbeduidende, meningsverschillen met elkaar uit en daar lijkt mij helemaal niets mis mee, zolang de vragensteller maar in zijn/haar waarde wordt gelaten.

in uw reactie van 9-9-2014, 11,12 noemt u zichzelf toch ook een "deskundige", alleen is daar in de praktijk nog niets van gebleken. misschien kunt u, met uw zelf verklaarde deskundigheid, eens aan alle leden op dit forum laten zien hoe deskundig u werkelijk bent.
ik ben in ieder geval zeer gedesinteresseerd in de reacties die u gaat geven, want ook in dit topic heeft u nog niets zinnigs kunnen modereren en is het bij schofferen gebleven.