Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 09-09-2014 13:02:14
Auto & Vervoer

Experts

Meningen kunnen verschillen en dat gebeurt dus ook. uitgangspunt van deze site is en blijft dat wordt geacht dat 'experts' een antwoord geven waarvan zij met goede maar ook op basis van kennis (en dat kan wel degelijk ook via zoekmachines te verkrijgen zijn) vragen beantwoorden.

een probleem hier - en dat speelt al jaren - is dat er soms discussie worden gestart en veelal ook terwijl de ts helemaal niet meer reageerde, ook niet bij navraag.
in dat geval worden dan spijtig genoeg gegeven goed bedoelde antwoorden 'afgekat'.

dat wil niet zeggen, naar mijn mening, dat het wel degelijk mogelijk moet zijn om eveneens op basis van kennis en ervaring vermeende onjuiste reacties te weerleggen met goede argumenten en zonder alsdan 'te katten'.

diegenen die al langer deelnemen aan dit vraag en antwoord forum weten dat ik ook af en toe die discussie wel aanging en zelfs bijv. met tijger1 die overigens naar mijn nadrukkelijke mening wel degelijk overwegend goede reacties geeft en ook integere reacties, van genoemde frya heb ik eigenlijk nooit foutieve reacties gezien, in tegendeel frya heeft mij wel eens terecht gewezen op niet juiste of geheel juiste reacties mijnerzijds (hetgeen ik dan ook toegaf).

om reden van onredelijke opmerkingen, zacht uitgedrukt, over sommige van mijn reacties, vooral berustend op kennis en ervaring met wetgeving, heb ik mij geruime tijd onthouden van het geven antwoorden ( en daarmee de top 5 verlaten).