Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 09-09-2014 15:05:55
Elektronica & TV

Omruiling plasma

[quote=paki schreef op dinsdag 9 sep 2014, 14:56]ik heb voorgesteld om mijn geld terug te geven en kreeg als reactie dat geld terug geven niet lukken gaat en dat zij gecompenseerd worden door middel van een ander toestel.

ook geven zij aan de klant de vrijheid te geven om voor eventueel een ander merk of maat te gaan.
geld terug geven gaat niet lukken. wat voor antwoord is dat?? slaat nergens op. ik neem aan dat u daar geen genoegen mee neemt? hoeveel heeft die tv gekost?

heeft u al gezegd dat u de naam van de verkoper bekend zult maken als hij u niet uw geld teruggeeft?

naar aanleiding van de link van edrick3. ik wil nog even zeggen dat de vervanger die in de wet staat aangegeven, hetzelfde moet zijn als degene die u kocht. een vervanger is niet een tv met een ander design en een andere afmeting.

veel verkopers denken die zijsprong te maken, maar juridisch is dat niet correct. als u een rechtsbijstandverzekering heeft kunt u die inschakelen.