Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zw
zwaardvis - 09-09-2014 16:29:56
Huishouden & Energie

Nefit easy kamerthermostaat

Heb hem ook in de eco stand staan en dan gebruikt de ketel ca 70 liter gas per douchebeurt en 60 liter per afwasbeurt. bij mij 7 dagen x 130 a 140 liter = 1 m3 per week. en dus alleen als je warmwater tapt. voor de rest gebruikt hij geen druppel gas. en die paar seconden langer wachten valt best mee.

als de ketel niet in de eco stand staat dan wordt dag en nacht een voorraadje warm water aangehouden. met bepaalde thermostaten kun je dan weer instellen dat dat 's nachts weer niet gebeurt. dan begint hij bijvoorbeeld om 05.00 uur met het opwarmen van de voorraad en gaat daarmee door tot 24.00 uur. gedurende 5 uren wordt dan geen voorraad op temperatuur gehouden. maar waarom zo ingewikkeld als de ketel eenvoudig in de eco stand kan staan. eigenlijk zou iedereen dat moeten doen....