Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ron530 - 09-09-2014 18:39:29
Auto & Vervoer

Experts

Ook maar een duit in het zakje. als een persoon een openingsvraag stelt is de informatie die gegeven wordt vaak heel summier, de reacties die deze persoon gaat krijgen is gebaseerd op het vragen van meer info. zodra vraagsteller die info verstrekt kan er inhoudelijk op de vraag ingegaan worden. contractvormen worden middels google gecheckt want niet iedereen heeft het zelfde contract en dat is wel nodig om een zinnig antwoord te kunnen geven.
wat jammer genoeg ook vaak voorkomt is dat een persoon een vraag stelt omdat hij/zij domweg te lui of onbekend met google is want 9 van de 10 keer is het antwoord binnen een minuut gevonden. toch zijn wij "experts" met z'n allen bereid om dat voor ze te doen, niet uit verveling maar behulpzaamheid. anders dan andere forums huilen we niet met de wolven mee, als een vraagsteller echt fout zit wordt dat ook vermeldt en dat is hard maar het is dan niet anders. die vraagstellers zoeken hun heil elders net zolang tot ze een forum vinden waarin ze wel medestanders krijgen "trosradar" is daar een hele goede voor. ik ben daar ook lid van en met plezier want ik lig regelmatig dubbel van het lachen.