Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

acjzr1
acjzr1 - 09-09-2014 23:07:11
Auto & Vervoer

Experts

[quote=robm schreef op dinsdag 9 sep 2014, 21:37]nu dat gebleken is dat het forum in beslag is genomen door een 15tal zelfingenomen egotrippers zal ik mij per omgaande uitschrijven en kunnen jullie jezelf en elkaar verder bevredigen. ik heb mij vergist, libelle en margriet fora zijn te hoog gegrepen voor jullie. wie niet inziet dat 8000 keer reageren op 9300 vragen absurd is is mijn aandacht niet waard

dat zou best wel jammer zijn!

ik ben dan wel van mening dat dit onderwerp bij "discussies" thuis hoort en niet bij "vraag en antwoord". er is immers sprake van een opmerking waar men een reactie op wenst en niet om een vraag waar een antwoord op gevraagd wordt.

ik ben al meer dan tien jaar actief op diverse fora en reageer alleen als ik echt iets te zeggen heb.
dat kan zijn wanneer er anderen onzin verkondigen over iets waar ik verstand van heb (of denk te hebben :) ). of als er nog geen goed antwoord gegeven is of een aanvulling op een antwoord nuttig zou kunnen zijn. ik ben absoluut niet op zoek naar sterren, hoge waarderingen of iets dergelijks. er zijn ook mensen actief op diverse fora die zo veel mogelijk reageren op van alles en nog wat, ook als ze niets zinnigs te zeggen hebben en totaal geen kennis (blijken te) hebben over het onderwerp waarop ze reageren. deze mensen verzamelen sterren of iets dergelijks, maar voegen niets nuttigs toe aan het forum.

de mogelijkheid om een antwoord als "topantwoord" of zo iets te bestempelen helpt ook niet aangezien vaak niet de beste antwoorden dit predicaat krijgen.
het zijn meestal antwoorden die "intelligent" over komen, maar vaak niets zinnigs of behulpzaams bevatten.

het zou beter zijn wanneer moderators de pedicaten uit zouden delen.
of schaf heel die zooi maar af...

dan blijven er alleen nog mensen over die willen helpen en geen mensen die willen "presteren" of "scoren".

daar heeft namelijk niemand iets aan.