Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 10-09-2014 00:11:52
Auto & Vervoer

Experts

[quote=acjzr1 schreef op dinsdag 9 sep 2014, 23:07]de mogelijkheid om een antwoord als "topantwoord" of zo iets te bestempelen helpt ook niet aangezien vaak niet de beste antwoorden dit predicaat krijgen.
het zou beter zijn wanneer moderators de pedicaten uit zouden delen.

ik pik de 2 dingetjes eruit waarmee ik het juist niet eens ben.
voor de rest onderschrijf ik je betoog volledig.

ik vind juist dat de ts de enige is die kan bepalen of een reactie op een vraag voor ts zinvol is of is geweest. ik zou juist willen dat een ts gemotiveerd wordt dat ook aan te geven, misschien wel lichtelijk gedwongen. zoals op e-bay: je moet nog een aantal beoordelingen doen!

moderatoren zijn niet de aangewezen personen om een inhoudelijk waardeoordeel te geven over de antwoorden. hebben die dan overal verstand van? ze moeten natuurlijk wel mensen beschermen als die bijv. hun privé gegevens online zetten, of als de boel volledig uit de hand loopt.