Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 10-09-2014 00:37:09
Auto & Vervoer

Experts

[quote=tijger1 schreef op woensdag 10 sep 2014, 00:12]wat een wonderlijke redenatie. omdat de vragenstellers niet "de grootste lichten zijn" is dit een ouwe wijven forum?

u concludeert een causaal verband uit mijn woorden door ze enorm te verdraaien.
ik geef aan hoe een deel van de buitenwereld aankijkt tegen het kassa! forum: een ouwe-wijven-forum waar niet de grootste lichten rondlopen. wijs het causale verband eens aan. een beetje zelfreflectie op z'n tijd is ook niet ongezond.

[quote=tijger1 schreef op woensdag 10 sep 2014, 00:12]niemand is verplicht hier lid te worden. de ts heeft mijns inziens nog nergens een nuttig antwoord gegeven, maar ik kan daar overheen gelezen hebben. graag een link naar een nuttig antwoord van hem.

ik weet niet eens of het een hem is en u bepaalt wat zinnig is?
wat u zinnig vindt, dat is het ook en al het andere is niet zinnig? let op: dat is een vraag hè.

[quote=tijger1 schreef op woensdag 10 sep 2014, 00:12]hier worden over tal van onderwerpen en kwesties vragen gesteld en met heel veel reacties zijn heel veel mensen geholpen.

dat ontken ik toch ook helemaal niet. er wordt prima werk geleverd, geheel gratis en vrijblijvend.

[quote=tijger1 schreef op woensdag 10 sep 2014, 00:12]en wat de buitenwereld van dit forum vindt, zal me worst wezen. wie dat vindt, blijft maar weg.
nou, dat blijkt niet, dat u het worst zal wezen, anders had u niet zo fel gereageerd.
en waarom moeten anderen weg blijven? is het soms uw speeltje en mag niemand daar kritisch over zijn? u vindt toch ook heel veel van bedrijven en geeft uw mening daarover. nou, dan moet u daar maar niet meer kopen als het u niet aan staat. dat is wel ongeveer de grootste dooddoener die er is.

heerlijk, ik heb weer eens zo'n bui :-)