Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kerstdag - 10-09-2014 15:13:53
Huishouden & Energie

Nefit easy kamerthermostaat

[quote=aurora1 schreef op zondag 7 sep 2014, 21:11]zoals o.a. al bij discussies is geadviseerd zou ik hierover contact opnemen met het bedrijf waar u de nefit gekocht heeft.
u kunt ook nog uw vraag stellen op het forum van klusidee, daar zitten veel experts: http://www.klusidee.nl/forum/about7232.html">klik hier, onderaan de pagina staan nog meer vragen.
mogelijk is een dergelijke vraag al op die site gesteld: http://www.klusidee.nl/forum/zoeken1.php?cx=partner-pub-6248326371379344%3a4636539594&cof=forid%3a10&ie=utf-8&q=nefit&sa=zoek">klik hier.

toch wel bedankt voor deze tip.
hier was uiteraard een snelle reactie met de oplossing.

nefit stuurde vandaag nog een mail. met de opmerking dat het een misverstand was en het w.w. wel was uit te schakelen.
toch wel een beetje lomp van nefit want in de mail staat:
wanneer u kiest voor , volgt cv-klokprogramma, dan wordt warm water niet op temperatuur gehouden als ''slapen'' of ''vertrekken'' in het klokprogramma actief is. het toestel gebruikt zo minder gas.

conclusie: het w.w. is dus niet uit te schakelen en gaat automatisch aan.

inmiddels is het probleem opgelost. gewoon op de ketel instellen dat w.w. in de eco mode staat.