Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 11-09-2014 13:52:53
Computers & Telefonie

Onvoldoende ruimte op hp-tools (e)

[quote=manwijf schreef op donderdag 11 sep 2014, 13:30]@allen
ik ben erg onder de indruk van jullie kennis. de oplossing zal hier ongetwijfeld tussen staan. het gaat mij alleen boven de pet. ik denk niet dat ik dit zelf ga redden, hoezeer ik dit ook zou willen. ik zal met jullie adviezen dus mijn pc maar even wegbrengen. iedereen in ieder geval erg bedankt voor het meedenken. ik probeer er iets van te leren, maar ik ben nog van de generatie die met een potlood leerde schrijven, dus dan weet je het wel.jammer, ik was graag door gegaan met knokken hoor.... ;-)
ik heb nog met lei en griffel geschreven, of overdrijf ik nu een beetje?
nog wel met het leesplankje, dat dan weer wel...

manwijf, waarschijnlijk maakt windows ook herstelpunten aan voor de e drive, en dat is onzin, alleen de c schijf is nodig.
omdat de e schijf maar een beperkte grootte heeft, ik denk 2 gb (klopt dat? graag antwoord svp), en er steeds herstelpunten of andere dingen bijkomen raakt ie vol en krijg je die meldingen.

wat czar schreef, die meldingen uitzetten is natuurlijk onzin, dat is net zoiets als de brenger van slechte tijdingen liquideren...
je kunt de postbode wel doodschieten maar het probleem blijft..

dit soort problemen intrigeert me enorm, die wil ik gewoon oplossen maar ik denk niet dat je m'n buurvrouw/buurman bent of in de buurt woont.. ;-)

het probleem wat je hebt is bekend, velen hebben die melding gekregen
klik op onderstaande link dan zie je wel wat google weergeeft.
als je die pc weg gaat brengen, of je laat iemand komen hebben ze misschien wat aan de informatie van google en wie weet kun je zelf nog wat vinden zodat je het zelf op kunt lossen.
suc6
klik-> https://www.google.nl/search?num=40&newwindow=1&q=hp-tools+partition+full&oq=hp-tools+partition+full&gs_l=serp.12..0i22i30l3.18866.22341.0.23659.2.2.0.0.0.0.69.129.2.2.0....0...1c.1.53.serp..0.2.127.1dbmki284sk">hp-tools partition full