Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 15-09-2014 13:44:46
Huishouden & Energie

Na klacht over schade artikel niet retour krijgen

[quote=tenormin schreef op maandag 15 sep 2014, 13:22]mij zal het een worst zijn (nu je het over brand gaat hebben) wie de spullen weg haalt: is toch , via opdracht verzekering, bij mij allemaal weggehaald, schoongemaakt (hoewel roet moeilijk weg te halen is): daar zijn immers bedrijven voor.
mij zal het ook worst wezen dat iets dat totaal verwoest is niet meer mijn bezit zal zijn. maar daar gaat het hier niet over, wat ik vind is totaal irrelevant. de vraag die voorligt is of de verzekeringsmaatschappij zich het eigendom mag toe eigenen op straffe van niet uitkeren van de schade. het antwoord daarop is nee. de verzekering dient de vastgestelde schade te vergoeden zonder bijkomende eisen.