Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 15-09-2014 15:00:31
Geldzaken & Recht

Belastingtoeslagen

[quote=mahadma schreef op maandag 15 sep 2014, 14:45]@czar,

als je een minimum inkomen hebt en in aanmerking komt voor bijvoorbeeld kwijtschelding van gemeente/waterschap belasting. ze schrijven het nergens, maar als het saldo van je totaal bankrekening meer is als € 2.000,00 betaal je dus wel de belasting, daaronder meestal niet. als je gaat reserveren, dus op een spaarrekening gaat zetten, kàn het dus zijn dat je in plaats van kwijstschelding effe € 500 mag aftikken. gewoon, omdat je gereserveerd hebt, wordt je dus gestraft. als je (als minimum inkomen levend persoon) een € 500 a 1000 te veel bruto inkomen per jaar opgeeft als schatting zit je aan de veilige kant. dan heb je gewoon minder financiele problemen. denk eens voor een keertje als armoedzaaier. wat is overigens de fraude als je je indekt voor een eventueel mazzeltje door teveel inkomen op te geven voor toeslagen? graag een antwoord.
als je gaat autorijden tank je dan per kilometer van de te verwachten afstand/verbruik of tank je gewoon ruim om niet zonder benzine te komen te staan?

ik quote eigenlijk nooit een volledig bericht, want dat vind ik ergerlijk.
hier doe ik het wel, want zover ik lees staat er alleen maar onzin.
ik ben overigens armoedzaaier geweest en zal het ook wel weer eens kunnen worden.
te veel inkomen opgeven is nooit gunstig, dan mag je achter je geld gaan aan-vangen.