Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

webzapper
webzapper - 16-04-2004 12:22:27
Computers & Telefonie

Sim unlock code o2

Formeel is de handelaar van wie u de telefoon kocht aansprakelijk. meestal zit in de doos bij de aflevering een klein papiertje met de procedure hoe de "unlock"-code kan worden verkregen. dat is overigens niet altijd gratis. alleen van kpn en vodafone weet ik dat ze na een jaar gratis beschikbaar komen. maar de handelaar bij wie de telefoon is gekocht blijft aansprakelijk om de juiste informatie te verstrekken.

ik zelf zou me die lijdensweg besparen en bij een van de talrijke unlockbedrijfjes, het toestel voor enkele euro's laten unlocken. er zijn van dat soort bedrijfjes door heel nederland. op de regionale pc-beurs vind je vaak ook dit soort bedrijfjes. ook is het mogelijk om een kabel naar je pc te kopen en een cd vol unlock-software. dat is wel een flink stuk duurder. succes!