Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 24-09-2014 15:03:44
Geldzaken & Recht

Kas geld halen.

Dit probleem is een paar weken geleden in behandeld in kassa.

klik http://kassa.vara.nl/tv/afspeelpagina/fragment/besteed-geen-subsidie-voor-behoud-geldautomaten/speel/1/?vhash=c749c73j&chash=ec841d0104cee5fbbfc4ff119674833e">hier

die gast, gijs boudewijn van betaalvereniging nederland, leeft zogenaamd erg mee, maar hij is een groot voorstander van alleen maar pinbetalingen. ik heb hem gezien in rtl 7, hij vindt zelfs de pinpas vreselijk ouderwets, hij heeft het liefst dat iedereen met zijn telefoon betaalt zonder pincode.
dus van hem hoeft u in ieder geval niets te verwachten. die vindt deze gang van zaken in zijn hart wel prima.

ook de ns wil van de ov chipkaart af. ook via de telefoon betalen. de smartphone (mobiel met internetverbinding) wordt straks goud waard.

helaas bent u nu ook de klos. hopelijk is het echt een storing en kunt u straks weer geld halen uit de automaat.

zelf woon ik in amsterdam, daar is het geen probleem om aan cash geld te komen, kan nog rustig mijn groente en fruit van de markt halen.