Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

he
hermanbie - 26-09-2014 16:09:31
Geldzaken & Recht

Fraude door bureau fraude recht@geldzaken te almere

Beleggertje, dus je wil voor dat bureau kiezen omdat die man nog niet is veroordeeld of omdat het woord "fraude" misschien net niet de lading dekt? misschien berekent hij (volgens jou) geen hoge kosten, maar ik weet wel zeker dat je via hem nooit meer geld zult zien dan nu via de omvorming. de waardering van de percelen wordt gedaan door een extern bureau. lees verder nog eens de reactie van "vijfhonderd". denk er wel aan dat, als je willens en wetens zaken gaat doen met iemand die daartoe wellicht niet gerechtigd is, je helemaal niet meer weet waar je aan toe bent. je geeft sowieso bij hem zo ongeveer alle rechten uit handen. maar kijk eens naar de super amateuristische wijze waarop deze man te werk gaat. ik sta er van te kijken dat er blijkbaar nog mensen zijn die in hem geloven!

de omvorming wordt overigens door dezelfde mensen gedaan die niet zo lang geleden de omvorming hebben gedaan van terra vitalis. ik stond daar ook kritisch tegenover, meer zie nu dat het resultaat prima is.