Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 01-10-2014 11:22:03
Vakantie & Reizen

Monster truck

[quote=komsja schreef op dinsdag 30 sep 2014, 16:57]......maar vind dat alle toeschouwers die in de rijrichting van dat enorme gevaarte van 4500 kg zijn gaan staan een onverantwoordelijke keuze hebben gemaakt....
u heeft wel een punt. ook ik zou zelf ook nooit in de rijrichting van een dergelijk gevaarte gaan staan, laat staan een kind daar laten staan.

echter..!.. zoals uit meerdere (https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=youtube+haaksbergen+monstertruck]istrongyoutube/strong[/i">) filnpjes is gebleken, stonden die (aangereden) personen nu niet bepaald in de rijrichting van dat ding. de bestuurder, althans die truck, is afgeweken, al dan niet opzettelijk, van de rijrichting. deze sloeg plotseling links af.

ook is gebleken dat die bestuurder van die truck bij andere voorstellingen het publiek schijnbaar een soort angst heeft willen aanjagen, door op het publiek af te rijden en dan op het laatste moment te remmen.