Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stedin
stedin - 03-10-2014 14:29:25
Huishouden & Energie

Heraansluitingskosten

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 3 okt 2014, 13:57]dus als ik het goed begrijp, brengt stedin bij elke verhuizing in haar werkgebied aansluitingskosten in rekening bij de nieuwe huurder?

dat klopt volgens mij echt niet.

het gaat hier echt om het fysieke aansluiten van gas en elektriciteit. wanneer een klant verhuisd naar ons netgebied en de aansluitingen zijn niet afgesloten (verreweg de meeste gevallen) dan hoeft er alleen een aanmelding bij een energieleverancier te worden gedaan.

wanneer de aansluitingen zijn afgesloten, sturen wij een monteur langs om de locatie weer in te schakelen. hiervoor brengen wij de door de acm (autoriteit consument en markt) bepaalde kosten in rekening.

over de staat van de aansluitingen maakt u afspraken met de verhuurder of vorige eigenaar wanneer u de verantwoordelijkheid hiervoor overneemt.