Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 04-10-2014 10:40:57
Voeding & Gezondheid

Strakke buik

Er wordt geen moment duidelijk wat u krijgt voor dit zogenaamde abonnement. bij een aanbod moet tenminste duidelijk zijn wat het product is, of de dienst die u krijgt voor uw geld. valt me op dat er verder geen adres te bekennen is van deze persoon.
verder staat er een hoop nonsens in de algemene voorwaarden, bijv. dat u geen herroepingsrecht heeft, omdat de producten overeenkomstig specificaties van de klant zijn, maar u heeft nog helemaal niets besteld. en ook dat de av kunnen veranderen en dat u dat als klant in de gaten moet houden. en nog meer flauwekul.

ik heb even het kvk nummer gecheckt en dit bedrijf heeft een handeltje in allerhande proefproducten. easy mobile experience bv. u zult wel brieven krijgen van een incassobureau dat abc incasso heet, ook in weesp, want die is gelinkt aan dit bedrijf, dat overigens zijn vestiging in almere heeft. abc incasso heeft overigens een site die niet te benaderen is, aangezien de site schade kan toebrengen aan de computer. misschien expres zo neergezet, geen idee.

over abc klik http://hallo.kvk.nl/hallo/juridisch/geschillen_en_fraude/f/144072/t/32743.aspx">hier, die zit weer druk in de acquisitiefraude. en van abc incasso zijn weer wlle

het zijn dus hele foute personen (of misschien is het er maar 1) die balanceren op het randje van de wet, zoals diumengee al aangeeft.

wat ik zou doen als ik u was, is dit bedrijf een mail sturen waarin u aangeeft dat het aanbod onvoldoende is gedefinieerd en dat daarmee geen overeenkomst tot stand is gekomen.
verder zet u maar neer dat u uw klacht op het forum van kassa heeft neergezet en dat u deze klacht ook nog op de klachtenkompas en klacht.nl zult neerzetten, als zij vasthouden aan de betaling.

heeft u ooit een bedrijfsadres gekregen van deze lieden? dat is nl verplicht in de wet en dan kunt u de hele zaak al laten afketsen op het niet voldoen van de informatieplicht.

verder zoeken ze het maar uit. er komt toch nooit een rechtszaak van. en incassobureaus hebben geen enkele macht of basis om u tot betalen te dwingen, dat moet toch echt via een rechter gebeuren en daar blijven dit soort bedrijven ver van. er zijn genoeg die betalen onder de dreiging van incassokosten.

wel heeft u heel dom gehandeld door zomaar iets in te vullen en verder niet verder te kijken dan uw neus lang is, maar dat weet u vast zelf ook wel.
internet is geen spelletje, waar je zomaar her en der wat kunt invullen! ik hoop dat u hiervan heeft geleerd.