Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 07-10-2014 17:34:27
Geldzaken & Recht

Buren geluid overlast

@carolyn
u had/heeft last van een/de tuinfeesten van de buren maar u zegt er niet bij of het die ene keer was of dat het regelmatig gebeurd.
als het zo af entoe een keer voorkomt dan moet u niet zo zeuren en ergens achteraf gaan wonen en als het regelmatig voorkomt dan kan ik me uw ergenis heel goed voorstellen ik woon in een vrij gehorige flat van 12 verdiepingen (zit zelf op de negende) en tja dan hoor je welus wat en vooral de harde muziek maar ik heb zo af entoe ook welus een gek half uurtje en de muziek hard aan zet.
want dat moet toch kunnen,en als m,n bovenbuurvrouw haar verjaardag viert met veel geluid of ze heeft gewoon effe een gekke bui en dan de radio op 100 zet daar moet men niet zo moeilijk over doen