Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

stijn71
stijn71 - 13-10-2014 09:57:58
Elektronica & TV

Aanschaf sauna

[edit - redactie, links van commerciƫle aard zijn niet toegestaan]
brand in sauna's is vaak het gevolg van slechte elektrische aansluitingen, het niet gebruiken van hittebestendige bekabeling en het plaatsen van brandbare voorwerpen op de oven.

infrarood sauna's worden vooral gebruikt ter ontspanning van de spieren. traditionele finse sauna's zijn echte zweethutten die het lichaam ontgiften en reinigen door het grootste orgaan, de huid, overmatig te laten transpireren.

een kleine saunacabine tot ongeveer 3m2 kan met een gewoon 230v oven worden verwarmd en vraagt dus geen bijzondere aanpassingen aan de elektrische installatie. voor grotere cabines zijn zwaardere elektrische aansluitingen nodig (3-fasen aansluiting) die overigens door een elektricien eenvoudig kunnen worden aangelegd.

finnen zeggen "een huis zonder sauna is geen thuis".

veel succes met het maken van een keuze.

[edit-redactie]