Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 12-10-2014 23:05:32
Computers & Telefonie

Hoe krijg je een 'soort' windows mail account met windows 8.1?

Bedankt, carola.83, dat is wat ik zocht. ik wil inderdaad niet downgraden naar windows 7 al was het maar omdat ik dat hier niet op de plank heb liggen en ik wil (al tegenstribbelend) toch proberen mee te gaan met de nieuwe tijd.
ik ga windows live mail downloaden. werkt dat ook met pop3 of gaat dat anders?

verder heb ik allang mijn zinnen gezet op windows 10, het is nog niet helemaal duidelijk of die gratis wordt of dat je er voor moet betalen als je windows 8.1 hebt. maar ik red het net niet met mijn huidige laptop (al twee keer blauw scherm gehad, daarna deed hij het weer prima) daarom heb ik nu een spotgoedkope laptop gekocht om dan uiteindelijk weer wat degelijkers te kopen als windows 10 een tijdje zijn intrede heeft gedaan. ook daar eventjes de kinderziektes van afwachten.

in de classic shell zal ik me ook gaan verdiepen, al wil ik eerst nog een beetje spelevaren met die tegels. als ik dan toch bezig ben.

@lekkerisdat, je mag me gerust de gevaren van windows 8 uitleggen, ben wel gevoelig voor de privacy waarborgen. wellicht haal ik dan geen echt domme dingen uit ;-)