Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 15-10-2014 15:34:52
Computers & Telefonie

Hoe krijg je een 'soort' windows mail account met windows 8.1?

Back in town ;-)

windows 8.1 is geinstalleerd. pff, wat een gedoe, je kunt echt merken dat ze dit besturingssysteem niet hebben uitgetest op de 'gewone' man/vrouw. een heel gezoek om alles te vinden. mijn hulp had ook nooit eerder met windows 8 gewerkt. en op een gegeven moment zat ik vast in de app store, nergens een uitweg te bekennen. moet je links naar beneden met je muis en dan wat klikken, gebeurde eerst niets en toen eindelijk kwam het windows embleem te voorschijn. maar nu durf ik er bijna niet meer in omdat ik bang ben dat ik er meer niet uit kan komen.

en dan nog iets anders, daar wil ik jullie raad over. de laptop maakt een reutelend geluidje, een zacht gekraak. wat kan dat zijn? is dat normaal? als ik hem afsluit en hij gaat uit, dan hoor ik een heel klein tikje.
mijn oude laptop doet dat helemaal niet. alleen als ik mijn oor echt te luisteren leg op de laptop hoor ik heel zachte piepjes. zouden het de fans van de laptop zijn?

verder heeft de nieuwe 3 usb poorten. 1 doet het normaal, maar de 2 die rechts aan de zijkant zitten naast elkaar gaan heel stroef, je moet de stekkers er echt flink induwen en er bijna uitrukken. daar ben ik natuurlijk niet blij mee.

weet eigenlijk niet wat je mag verwachten van zo'n goedkope laptop. ik weet ook niet wat normaal is bij deze hp. het liefst stuur ik hem terug, maar ik heb nu windows 8.1 er al op geïnstalleerd en er ook nog avast op gezet.

wel een mail naar de klantenservice gestuurd met mijn bevindingen.

niet echt happy dus, zit nu op mijn gouwe ouwe te typen.

ik hoor graag jullie commentaar...