Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jan6255 - 15-10-2014 18:13:20
Computers & Telefonie

Defecte laptop

Ik heb onder andere ook al een mail gestuurd naar het zogenaamde "ict waarborgfonds"
veel vertrouwen in deze organisatie heb ik echter niet, lijkt een beetje "vestzak/broekzak constructie" en ik vermoed dan ook dat dit waarborgfonds gefinancierd word door de aangesloten ict winkels!
het is vreemd dat een bedrijf als alternate van het ict waarborgfonds jaarlijks diverse prijzen krijgt zoals de "beste thuiswinkel award" en de "publieksprijs beste computerwinkel"
als je de site van alternate zelf moet geloven winnen zij zo,n beetje alle "prijzen" die er te halen zijn, deze zijn echter allemaal uitgegeven door datzelfde waarborgfonds!
dat zefde "waarborgfonds" behandeld ook eventuele klachten van consumenten, niet geheel integer naar mijn idee!
kennelijk hebben ze bij dat waarborgfonds ook nog niet gezien dat er op dit forum al 10 pagina's vol staan met klachten met betrekking tot de firma alternate!
dit is overigens wel een andere discussie, die heb ik al op een ander "podium" gedeponeerd.