Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 16-10-2014 11:50:05
Elektronica & TV

Aanschaf sauna

Dag snowgirl,

overdenk je privé sauna nog eens: je kunt thuis niet makkelijk de faciliteiten van een commerciële sauna benaderen.
sauna is ook een beetje een sociaal gebeuren. in je eentje heb je daar lang niet zoveel plezier aan dan wanneer je er met meerdere bekende of onbekende personen gebruik van maakt.
thuis hebben we ruimte, krachtstroom en geld. dáár hoeven we het niet om te laten. doch mijn echtgenote gaat al bijna 40 jaar nagenoeg iedere week, en ik sinds bijna 20 jaar, een dag naar een commerciële sauna. daar genieten we beide van.
maar thuis zouden we er geen willen hebben.

en denk niet, wanneer je er niet (meer) zo blitz uitziet, dat men daar in de sauna naar kijkt, want bloot zijn we allemaal hetzelfde en iedereen heeft wel wát!
nobody is perfect, weet je.

kennissen die een sauna thuis hebben gaan toch regelmatig naar een commerciële: thuis is het lang zo leuk en lekker niet!
in een hotel gaan we ook wel eens in de sauna, doch meestal ongezellig.

koop je tóch een thuissauna, neem dan niet zo'n kleine, doch eentje waar je met minimaal vier volwassenen languit in kunt liggen. daar heb je wel een krachtstroom (380/400 volt) voor nodig.
en bezuinig niet op een steenkoud dompelbad waar je geheel in kunt. dat hoort erbij!
infrarood is heel persoonlijk. wij gaan er nooit in.

veel saunaplezier, wáár dan ook.

hardwareerrorman.