Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ke
kennytet - 17-10-2014 07:20:11
Geldzaken & Recht

Woonnet-haaglanden

Als ik een andere woning betrek hebben ze gelijk recht op mijn woning ze staan nu toch niet op straat al. er is een groot verschil met mensen die op straat staan en dan urgentie krijgen of mensen die er nog een tijd kunnen blijven wonen. mijn woonduur is zo lang omdat ik in de wijk meerzicht wil blijven wonen hierdoor word het aanbod al een heel stuk kleiner. de mensen in palenstein kunnen na een woonduur van 1jaar nu in meerzicht de leukste woningen krijgen.

en eigenwijsje wat je schrijft klopt niet lokaal maatwerk geldt alleen voor eengezinswoningen vanaf 70m2 en niet voor flats ook al zijn 120m2 groot.

als ze voorrang krijgen maak dan wel een uitzondering voor mensen met veel woonjaren tenslotte kunnen ze op mijn woning met voorrang reageren.